runners-world-hardloop-apps

Lees deze maand mijn artikel over hardloopapps in Runner’s World!

runners-world-augustus-2015
Runner’s World, augustus 2015

In ‘Fit met apps‘ kon je al lezen over allerlei apps om te hardlopen. Op verzoek van Runner’s World heb ik ze nu ook voor een wat breder publiek op een rijtje gezet. Het artikel is te lezen in het augustusnummer van Runner’s World (die met Usain Bolt op de cover) of via Blendle (€).

Het was leuk om te doen, zo’n artikel schrijven voor een hardloopblad. Behalve dat de mensen achter Runner’s World enorm aardig zijn en ik het daarom graag deed, is het natuurlijk ook een mooie bevestiging dat ik álles weet van apps om fit te worden. Er zit ook een 10-stappenplan bij om de app te vinden die het best bij je past. Want er is nogal wat aanbod: als je kijkt voor welke sporten er zoal apps te krijgen zijn, dan springt hardlopen er qua aantallen wel behoorlijk bovenuit.

Een los nummer kost €5,50.

runners-world-hardloop-apps
Mijn artikel over hardloopapps in Runner’s World.

Een gedachte over “Lees deze maand mijn artikel over hardloopapps in Runner’s World!

  1. Hi Claudia, Nice artikel!
    Paar aanvullingen nog: met MiCoach kun je ook krachttraining plannen. Dat doe je via je account op de Flash-site met alle schema’s. Via de app krijg je dan de instructies als je aan de slag gaat.

    Zelf ben ik fan van Endomondo. Mijn Sony Smartwatch 3 werkt stand alone (met Runtastic moet je toch je telefoon mee en in Runkeeper stand alone zitten teveel bugs).

Reacties zijn gesloten.