Sportvasten-doos

Ik ging 10 dagen sportvasten en dit is wat er gebeurde

Op fitnessblogs lees je regelmatig verhalen zoals ‘Ik probeerde een maand lang 50 push-ups per dag en dit is wat er gebeurde’ of ‘Ik dronk een week geen koffie en dit is wat ik ervan leerde’. Die titels proberen je te verleiden erop te klikken. Bij mij werkt dat ook: net als veel andere mensen wil ik toch even weten hoe het afliep. Kreeg iemand gigantische biceps, buikpijn, huiduitslag of iets anders? Ik wil weten wat er gebeurde.
Lees verder “Ik ging 10 dagen sportvasten en dit is wat er gebeurde”

Sportvasten dag 4: ontbijt

Sportvasten dag 4: de eerste sapdag

Dit is de eerste echte sapdag en qua foto’s wordt het een beetje saai. Ik zou drie keer een foto van een glaasje sinaasappelsap kunnen laten zien, maar dat voegt niet zoveel toe. Vandaar één foto van de versgeperste sinaasappelsap die ik de avond voorafgaand aan deze sapdag samen met Jean-Paul had geperst. Gelukkig kon ik op deze dag thuis werken, zodat ik bij eventueel chagrijnige buien (er kunnen wel eens stemmingswisselingen optreden tijdens het sportvasten) in ieder geval anderen niet in de weg zit met mijn chagrijnige kop.
Lees verder “Sportvasten dag 4: de eerste sapdag”

Maaltijden tracken met Lifesum

De Lifesum-app kan automatisch je maaltijden herkennen

Een van de meest lastige dingen voor foodies die hun eetgewoonten willen bijhouden is het invoeren van alles wat je eet. Het blijft altijd een hele klus, zeker als je weinig voorverpakte maaltijden eet. Lifesum gaat proberen er iets aan te doen. Deze app gebruikt kunstmatige intelligentie om te herkennen wat er op je bord ligt.
Lees verder “De Lifesum-app kan automatisch je maaltijden herkennen”