K'Watch Glucose-horloge

Fitnesstracker of Apple Watch: wat past het beste bij jou?

Je hebt misschien veel gehoord over de Apple Watch en twijfelt of het een goed alternatief is voor een fitnesstracker. Misschien heb je nu al een Fitbit of andere fitnesstracker en overweeg je op een Apple Watch over te stappen. Of misschien wil je aan je gezondheid werken, maar heb je nog geen keuze gemaakt. Wij helpen je bij het kiezen.
Lees verder “Fitnesstracker of Apple Watch: wat past het beste bij jou?”

Strava Beacon geeft realtime je locatie door

Zo stuur je met een Garmin-sporthorloge je realtime locatie naar vrienden en familie

Garmin heeft een LiveTrack-functie waarmee je je locatie kunt vastleggen op de kaart. Het is vooral bedoeld tijdens wedstrijden en om te zorgen dat jouw fans je kunnen toejuichen. Met het Beacon-systeem breiden ze dit nog verder uit, zodat vrienden en familieleden altijd kunnen zien waar je uithangt en gewaarschuwd worden zodra je niet meer actief bent.
Lees verder “Zo stuur je met een Garmin-sporthorloge je realtime locatie naar vrienden en familie”

obama witte huis

Politici zijn gek op stappentellers

Binnenkort op het Binnenhof: snelwandelende politici die elke lunchpauze aangrijpen om wat extra stappen te zetten? Volgens de Washington Post zijn Amerikaanse politici al helemaal om: ze dagen elkaar uit om het meeste aantal stappen te zetten en ze organiseren Fitbit-wedstrijdjes met namen als Holy Walkamolies. Politieke aartsrivalen komen elkaar niet alleen in het congres tegen, maar ook in de straten rondom Capitol Hill.
Lees verder “Politici zijn gek op stappentellers”