Fitbit Charge 3 specs

Fitbit Charge 3: dit weten we al over Fitbit’s nieuwste fitnesstracker

Wil je een Fitbit Charge 3 kopen? Dan vind je op deze pagina alle informatie over deze nieuwe fitnesstracker, die in de loop van 2018 wordt verwacht. De Fitbit Charge 2 was in Nederland de best verkochte activity tracker van 2017, dus er zijn hoge verwachtingen dat ook de Fitbit Charge 3 weer enorm populair zal zijn.

Lees verder “Fitbit Charge 3: dit weten we al over Fitbit’s nieuwste fitnesstracker”

Fitbit Versa

Fitbit Versa reviews: dit zijn de ervaringen

Wat vinden reviewers van Fitbit’s nieuwste smartwatch? In deze round-up van Fitbit Versa reviews lees je de belangrijkste plus- en minpunten van deze smartwatch van Fitbit, die slanker en eleganter is dan zijn voorganger. Alles over de Fitbit Versa prijzen, specs en functies lees je in ons aparte uitlegartikel. Wat de reviews betreft kun je hieronder een goede indruk krijgen wat er zoal over de Fitbit Versa wordt gezegd: wat zijn de belangrijkste voordelen en nadelen, wat zijn de ervaringen tijdens gebruik en is dit een aanrader? De Fitbit Versa is voor rond de 200 euro verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue en diverse andere winkels.
Lees verder “Fitbit Versa reviews: dit zijn de ervaringen”

Fitbit Alta HR roze

Fitbit Alta HR

De Fitbit Alta HR is een compacte activiteitenarmband van Fitbit. De armband is smaller dan andere fitnesstrackers die Fitbit op de markt brengt en is daarom ook erg geschikt voor vrouwen. In dit artikel lees je alles over de Fitbit Alta HR: prijzen, verkrijgbaarheid, functies en wat je er zoal mee kunt doen.
Lees verder “Fitbit Alta HR”

Fitbit Alta vrouw

Fitbit

Op deze pagina’s vind je alles over de activiteitentrackers van Fitbit: Dit zijn de actuele modellen: Fitbit Charge 2 Fitbit Alta HR Fitbit Blaze Fitbit Surge Fitbit Flex 2 Fitbit smartwatch (nog niet aangekondigd) Daarnaast zijn er de oudere modellen … Lees verder Fitbit