way of life kettlebell

Fithacking Fitmaand, dag 10: Way of Life meet elk fitnessdoel

fithacking-januari-fitmaand
Met de eerder genoemde app Coach.me kun je jezelf doelen stellen. Anderen kunnen je daarbij aanmoedigen. Maar soms wil je helemaal niet dat iedereen meekijkt en gewoon lekker op eigen houtje bezig zijn met het afleren van slechte gewoontes of het aanleren van gezonde gewoontes. Daar is Way of Life handig voor: een app waarmee je aangeeft welke doelen je jezelf stelt. Vervolgens meet je of het lukt.
Lees verder “Fithacking Fitmaand, dag 10: Way of Life meet elk fitnessdoel”

jamie-you-team

Fithacking Fitmaand, dag 3: Gezond gedrag aanleren met Jamie Oliver en YOU

fithacking-januari-fitmaand

Hoe zorg je dat gewone burgers zich gezonder gaan gedragen? Je schakelt een bekende tv-ster in! Het werkte eerder al met Hardlopen met Evy, waarbij tv-presentatrice Evy Gruyaert hele volksstammen aan het hardlopen kreeg. Zelfs Nederlanders die Evy nog nooit op de televisie hadden gezien, gingen met haar mp3’tjes hardlopen. Iets soortgelijks hebben de makers van de app YOU voor ogen. De bekende tv-kok kreeg een tijd geleden kritiek dat hij er op tv toch wat vadsig uit begon te zien. Jamie ging op dieet en ging gezonder leven en is nu hét ideale uithangbord voor de nieuwe app YOU. Dit is de derde app in het kader van de Fithacking Fitmaand!
Lees verder “Fithacking Fitmaand, dag 3: Gezond gedrag aanleren met Jamie Oliver en YOU”

meer met bootje

Wacht niet tot 1 januari

Het duurt nog wel een paar dagen voordat het nieuwjaar is. Misschien zit je ernaar uit te kijken, omdat 1 januari het moment is waarop je écht gaat beginnen. Je gaat echt op zoek naar een leukere baan, echt werken aan een gezonder lichaam of echt beginnen met sporten. Misschien is het ook wel een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, om opnieuw te constateren dat je toch niet je doelen hebt gehaald. Maar je kan er ook anders tegenaan kijken. Als je nu begint, heb je een enorme voorsprong op mensen die hun beslissingen tot 1 januari uitstellen.
Lees verder “Wacht niet tot 1 januari”