Make Your Misfit

Make Your Misfit geeft je veel meer keuze uit activiteitentrackers en bandjes

Misfit heeft een nieuwe dienst voor de Misfit-activiteitentrackers. Met Make Your Misfit (M.Y. Misfit) kun je bandjes en trackers naar hartenlust combineren.

Misfit maakt meerdere activiteitentrackers, zoals de Shine 2, Ray, Phase en Vapor. Die kun je nu via de Make Your Misfit-dienst aanpassen. Je kiest zelf welke kleur activiteitentracker je wilt dragen, waarbij je de keuze hebt uit roze, zilver, champagne en dergelijke. Daarna kies je er een bandje bij. Ook daarbij is er heel wat keuze, zoals siliconenrubber, touw of leer.

Make Your Misfit: ruim 600 combinaties

Er zijn volgens Misfit meer dan 600 combinaties mogelijk van trackers en bandjes. Later komt er nog meer keuze bij. Daarmee wil Misfit de fabrikant worden die de meeste keuze biedt. De trackers kosten tussen de $80 en $150 en voor de bandjes komt er dan nog een toeslag bij. Kies je bijvoorbeeld voor de Misfit Phase smartwatch, dan betaal je $150 inclusief nylon bandje of sportbandje bandje, elk met keuze uit meerdere kleuren. Heb je er liever een lederen bandje bij, dan betaal je $20 extra.

Make Your Misfit

Het leukst zijn de variaties bij de Misfit Ray, een van de goedkoopste trackers. Je kunt daarbij bijvoorbeeld een nylon bandje met kwastjes of een dubbelslags lederen bandje bestellen. Je kunt het zelf proberen op deze webpagina.