fit-met-apps-cover

Uitnodiging: ‘Fit met apps en wearables’

Gonny-Fit-Apps-coverOp 15 oktober is het eindelijk zover: de boekpresentatie van ‘Fit met apps en wearables’! Tijdens een avondvullend programma in de Waag in Amsterdam kun je meepraten, meekijken naar een live talkshow en het glas heffen. Wil je erbij zijn? Dat kan!

Wanneer is het?
Woensdag 15 oktober 2014. De hele avond staat in het teken van gezonder en fitter worden met apps en wearables.

Vanaf ca. 20:15 uur begint de boekpresentatie met aansluitend een borrel in Theatrum Anatomicum.

Voorafgaand is er vanaf 19:30 uur een live talkshow in de naastgelegen FMT-studio. De studio bevindt zich op dezelfde verdieping in De Waag en is niet groot genoeg voor alle bezoekers, maar daar hebben we iets op gevonden: je kunt in het Theatrum Anatomicum meekijken naar de livestream.


Waar is het?
waagzij-aanzichtDe boekpresentatie vindt plaats in De Waag aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS (5 minuten lopen) of via metrostation Nieuwmarkt (1 minuut lopen). Parkeren kan in de buurt of verderop in een van deze parkeergarages. Kun je niet aanwezig zijn, dan kun je ook naar de webcast kijken.

Waar kan ik me aanmelden?
Het Theatrum Anatomicum is behoorlijk groot, maar er passen geen honderden mensen in. We willen daarom graag vooraf weten hoeveel mensen er komen – je kunt je aanmelden via Facebook. De toegang is gratis.

Waar kan ik het boek kopen?
Tijdens de avond natuurlijk, gesigneerd! Kun je niet wachten, dan kun je in de webshop van Fastmovingtargets.nl alvast een bestelling plaatsen voor de normale winkelprijs. Je ontvangt het boek dan vanzelf rond de 15e oktober in huis. Er is ook een ebookversie die via de bekende adressen en Apple’s iBookstore verkrijgbaar is.

Hier zijn de linkjes: