Garmin Vivofit Jr. 2

Met de Garmin Vivofit Junior 2 voel je je een Disney-prinses

Met de Garmin Vivofit Jr. 2 kun je je een Disney-prinses voelen. De fitnesstracker voor kinderen is nu te krijgen in versies voor kinderen die zich Ariel of Jasmine willen voelen. Eerder bracht Garmin al Vivofit-fitnesstrackers voor kinderen uit met Star Wars, Minnie Mouse en Marvel Avengers. Deze nieuwe versie met Disney-prinsessen met kleurenscherm is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en is waterdicht tot 50 meter diepte. Een batterijduur van 1 jaar (!) zorgt ervoor dat je er eigenlijk geen omkijken naar hebt. Is het iets voor jouw kind?
Lees verder “Met de Garmin Vivofit Junior 2 voel je je een Disney-prinses”

Garmin slaapfuncties

Garmin-sporthorloges kunnen meer vertellen over je slaap

Garmin heeft de slaapfuncties op de sporthorloges uitgebreid. In samenwerking met de universiteit van Kansas Medical Center krijg je meer inzicht in je slaapgedrag. Zo krijg je meer info over je slaapstadia, waarmee je kunt zien hoe je nachtrust was verdeeld in blokken met wakker, lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap.
Lees verder “Garmin-sporthorloges kunnen meer vertellen over je slaap”

Garmin Approach S10 modellen

Garmin Approach S10 is een goedkoop golfhorloge met 41.000 golfbanen

Garmin heeft een goedkoop golfhorloge aangekondigd waarmee je toch goed uit de voeten kunt. Het is een betaalbaar alternatief voor de S20 en S60 die al langer verkrijgbaar waren. Voor rond de 150 euro sla je je golfbal nog beter over de baan. De Approach S10 is bedoeld voor mensen die niet zo fanatiek met golf bezig zijn dat ze een paar honderd euro aan een dergelijk horloge willen uitgeven. De S10 is voorzien van een 1,3-inch scherm dat ook in zonlicht goed afleesbaar is. Het is geen touchscreen, dus je zult alles met de knoppen moeten bedienen.
Lees verder “Garmin Approach S10 is een goedkoop golfhorloge met 41.000 golfbanen”

Garmin Connect IQ 3.0

Garmin Connect IQ 3.0: daar zit muziek in

Garmin gaat het Connect IQ-platform verder uitbreiden en geeft ontwikkelaars meer mogelijkheden om leuke toepassingen te bouwen, terwijl je als consument meer keuze krijgt. Garmin nodigde eerder deze week ontwikkelaars uit op het hoofdkantoor in Kansas om te luisteren naar de vernieuwingen die er voor Garmin Connect op stapel staan. Garmin Connect IQ 3.0 is bedoeld voor wearables, sporthorloges, fietscomputers en handhelds voor buitensporten, zoals golf.
Lees verder “Garmin Connect IQ 3.0: daar zit muziek in”

Garmin fenix 5 met hartslagmeter

Zo kun je hartslag meten met je Garmin

De Garmin-sporthorloges zijn mateloos populair. Vroeger moest je nog een aparte hartslagmeter met borstband dragen, om je hartslagmetingen op je Garmin-horloge te kunnen bekijken. Maar de fabrikant stopt de hartslagmeter steeds vaker in het horloge zelf. Hoe werkt het, welke hartslagdata kun je bekijken en hoe haal je er bruikbare informatie uit?
Lees verder “Zo kun je hartslag meten met je Garmin”

Fitbit producten 2017

De beste fitnesstrackers voor 2017: hiermee ga je goed van start

Eerder schreef ik dat wearables in 2016 heel gewoon worden en die voorspelling is aardig uitgekomen. Vooral fitnesswearables hebben een opmerkelijke comeback gemaakt, met Fitbit als grote winnaar. In Nederland was de Fitbit Charge 2 (terecht!) een van de populairste cadeaus tijdens de feestdagen, maar ook bij andere fabrikanten was te zien dat ze weer wat meer moeite doen om zich te onderscheiden van de vele, simpele fitnesstrackers.
Lees verder “De beste fitnesstrackers voor 2017: hiermee ga je goed van start”

Strava Beacon geeft realtime je locatie door

Zo stuur je met een Garmin-sporthorloge je realtime locatie naar vrienden en familie

Garmin heeft een LiveTrack-functie waarmee je je locatie kunt vastleggen op de kaart. Het is vooral bedoeld tijdens wedstrijden en om te zorgen dat jouw fans je kunnen toejuichen. Met het Beacon-systeem breiden ze dit nog verder uit, zodat vrienden en familieleden altijd kunnen zien waar je uithangt en gewaarschuwd worden zodra je niet meer actief bent.
Lees verder “Zo stuur je met een Garmin-sporthorloge je realtime locatie naar vrienden en familie”