fitmetapps-boek

De eerste recensies voor ‘Fit met apps’ zijn binnen!

fitmetapps-boekDe afgelopen dagen druppelden de recensies binnen voor ‘Fit met Apps & Wearables‘. En het mooie is: ze zijn zonder uitzondering positief! Daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik had wel gedacht dat mensen nog wat dingen zouden missen: dat bepaalde sporten onvoldoende uit de verf zouden komen, of dat er nog wel iets meer informatie in kon over zelf trainingsschema’s maken. Maar nee, mensen vinden het boek compleet genoeg en vertellen regelmatig dat ze door het boek nieuwe apps hebben ontdekt of merkten dat ze het boek telkens moesten wegleggen, omdat ik ze enthousiast had gemaakt om te gaan sporten. Een groter compliment kan ik me niet voostellen.

Hieronder lees je een aantal reacties.

URBANRUNNERS

Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of gezonder leven, maar heb je geen idee welke apps, wearables en andere tools je helpen om je activiteiten meetbaar te maken? Ga dan zeker het boek ‘Fit met apps & wearables’ lezen!

Het boek zal je inspireren en motiveren door de aanpak en persoonlijke verhalen van topsporters en app-gebuikers. De kans is groot dat je nieuwe manieren ontdekt om fitter te worden. Het is een heel compleet boek; alle apps die er toe doen worden uitgebreid besproken.

SPORTNEXT

Het aanbod apps en wearables is in de afgelopen jaren zo extreem hard toegenomen dat het overzicht zoekgeraakt is. Gonny van der Zwaag neemt je bij de hand in de heldere gids Fit met Apps & Wearables.

Het boek geeft een compleet overzicht van starters tot echte investeerders. Voor wie fit wil worden en wie fit wil blijven.

…een handige gids voor iedereen die fit wil worden, wil blijven en meer weer wil weten over apps en wearables.

DUTCH COWGIRLS

Daarmee is het boek interessant voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Behalve tips over het opstellen van je eigen fitnessschema wordt er namelijk ook ingegaan op de wijze waarop professionele sporters data gebruiken om zichzelf te trainen en beter te maken.

NUMRUSH

… een handig startpunt als je wilt beginnen met het werken aan je fitness met behulp van apps en wearables.

Persoonlijk heb ik het boek met veel plezier gelezen, maar moet ik een waarschuwing vooraf geven: tijdens het lezen van het boek moest ik regelmatig een onderbreking inlasten om even een rondje te gaan hardlopen om de opgedane kennis in de praktijk te testen. Zorg dus dat je stappers klaar staan!

WEARABLE.NL

Leuk zijn de persoonlijke verhalen van gebruikers van dit soort apps die in het boek verwerkt zijn: je krijgt tijdens het lezen direct zin om zelf aan de slag te gaan en je leefstijl te verbeteren.

Bedankt allemaal!