Jabra Sport Pulse

Jabra Sport Pulse: deze oortjes voor hardlopers meten VO2 Max

De eerste versie van de Jabra Sport Pulse oordopjes verscheen al in 2014. Ook toen zat er al een hartslagmeter in de oortjes, voor die tijd een revolutie. Inmiddels zijn we wel gewend geraakt aan allerlei apparaten die je hartslag kunnen meten tijdens het sporten. Hoog tijd dus voor een vernieuwde versie van de Jabra Sport Pulse en een goedkopere uitvoering met de naam Jabra Sport Coach.
Lees verder “Jabra Sport Pulse: deze oortjes voor hardlopers meten VO2 Max”

freewavz oordopjes

FreeWavz oordopjes meten hartslag, zuurstof en meer

We zien ze steeds vaker: oordopjes waarmee je ook je hartslag kunt meten. De hartslag-oordopjes van LG bleken nog niet zo te bevallen, dus er zijn nog genoeg kansen voor andere aanbieders. FreeWavz is zo’n kanshebber. Het gaat om draadloze oordopjes, die als extra pluspunt hebben dat er geen bungelend kabeltje kan gaan vastzitten in een fitnessapparaat.
Lees verder “FreeWavz oordopjes meten hartslag, zuurstof en meer”

lg-earphones

Review LG oordopjes met hartslagmeting: nog teveel nadelen

LG heeft oordopjes uitgebracht, waarmee je je hartslag kunt meten. Het is een innovatieve manier om dat te doen: tijdens het luisteren naar muziek meten de oordopjes ongemerkt je hartslag. Je krijgt meteen feedback. Maar de 180 dollar kostende oordopjes van LG vallen nog op een aantal punten tegen, blijkt uit de eerste reviews.
Lees verder “Review LG oordopjes met hartslagmeting: nog teveel nadelen”