UA Train koptelefoon

De Under Armour Sport Wireless Train-koptelefoon is klaar voor de gym

Als je aan muziek in de sportschool denkt, dan denk je waarschijnlijk aan draadloze oordopjes die niet uit je oren vallen. Voor mensen die zich helemaal willen afsluiten van de buitenwereld is er nu de Sport Wireless Train-koptelefoon van Under Armour, met twee grote oorschelpen. Maar helemaal nieuw is de Sport Wireless Train bij nader inzien toch niet.
Lees verder “De Under Armour Sport Wireless Train-koptelefoon is klaar voor de gym”

tomtom spark horloge

BeatActive sleept je door workouts met stampende beats

BeatActive is een app voor mensen die van elektronische muziek houden én fit willen worden. De app levert 30 minuten durende workouts die je overal kan doen. Je krijgt een trainingsprogramma op maat, krijgt een video van alle oefeningen te zien voordat je begint en een stem zorgt dat je tijdens de oefeningen ook in het juiste tempo blijft bewegen. Elke week zijn er nieuwe workouts, waar je nog geen tientje per maand voor betaalt.
Lees verder “BeatActive sleept je door workouts met stampende beats”

tomtom spark horloge

TomTom Spark: nieuw sporthorloge legt nadruk op muziek

Ik heb een haat-liefdeverhouding met de sporthorlores van TomTom. De interface van het horloge is ontworpen door een techneut, niet door een sporter. En de software op de desktop schreeuwt op de meest ongemakkelijke momenten om een update. Maar hij meet wél heel goed je hartslag. De TomTom Spark moet het allemaal makkelijker maken om te sporten en tegelijk muziek te luisteren.
Lees verder “TomTom Spark: nieuw sporthorloge legt nadruk op muziek”