tomtom spark horloge

BeatActive sleept je door workouts met stampende beats

BeatActive is een app voor mensen die van elektronische muziek houden én fit willen worden. De app levert 30 minuten durende workouts die je overal kan doen. Je krijgt een trainingsprogramma op maat, krijgt een video van alle oefeningen te zien voordat je begint en een stem zorgt dat je tijdens de oefeningen ook in het juiste tempo blijft bewegen. Elke week zijn er nieuwe workouts, waar je nog geen tientje per maand voor betaalt.

tomtom spark horloge

Naar de sportschool gaan is duurder en thuis met fitnessvideo’s bezig gaan is misschien niet helemaal je ding. Bovendien moet je de hele tijd op het scherm kijken en dat is onhandig als je in een bepaalde houding op de grond ligt. Bij BeatActive is daar rekening mee gehouden: je krijgt via je oordopjes te horen welke oefening je moet doen en de muziek zorgt ervoor dat je alles om je heen vergeet, zodat de oefening bijna vanzelf gaat. Via Soundcloud kun je vooraf luisteren of de muziek wel naar jouw smaak is. BeatActive wil het woordje ‘work’ uit workout halen. Door de lekkere muziek moet je zin krijgen om weer te gaan sporten. Daarbij kun je kiezen uit drie soorten workouts: Kardia (cardio-oefeningen gericht op uithoudingsvermogen), Soma (bedoeld om alle spieren in je lichaam te trainen) en Nucleo (om je core te trainen).

Het belangrijkste bij deze app zijn de afspeellijsten met passende muziekmixen. Wekelijks zijn er nieuwe producers die nummers mixen, zodat je twee dingen kunt combineren: genieten van goede muziek en aan je lichaam werken. De pas verschenen app bevat nog maar een paar workouts, maar gelukkig kun je ze eerst proberen voordat je kiest voor een langdurig maandabonnement.

BeatActive downloaden

BeatActive is verkrijgbaar voor Android en iPhone en is gratis te downloaden. Wel moet je bij langduriger gebruik een abonnement afsluiten: