Fitbit PH5 Versa horlogebandjes

Met Fitbit nu ook snurken meten: probeer de Snore Detect-app

Een nieuwe Fitbit-app moet ervoor zorgen dat je je snurkgedrag beter in kaart kunt brengen. Fitbit heeft de app in beta uitgebracht voor bezitters van de Fitbit Versa 2. Met ‘Snore Detect’ kun je zorgen dat de microfoon meeluistert terwijl je aan het slapen bent. De volgende ochtend kun je de resultaten bekijken en beluisteren. Je ziet de intensiteit en de duur van het gesnurk.
Lees verder “Met Fitbit nu ook snurken meten: probeer de Snore Detect-app”

Fitbit PH5 Versa horlogebandjes

Fitbit brengt nieuwe PH5 horlogebandjes voor de Versa uit

Ben je uitgekeken op de standaard horlogebandjes van de Fitbit Versa, dan is er nu iets nieuws: gebreide horlogebandjes. Deze zijn gemaakt in samenwerking met het Council of Fashion Designers of America en combineren “traditioneel breiwerk met een futuristisch uiterlijk”, aldus de fabrikant. Er zijn drie varianten met strepen, ribbels of metallic, die elk in twee kleuren verkrijgbaar zijn. Ze kosten 40 collar per stuk en zijn vooral gericht op de wat meer modebewuste Versa-gebruiker. De collectie heet PH5.
Lees verder “Fitbit brengt nieuwe PH5 horlogebandjes voor de Versa uit”

Fitbit Versa

Fitbit Versa 1 miljoen keer verkocht

Het gaat goed met de Fitbit Versa. De fabrikant heeft aangekondigd dat er sinds april 1 miljoen stuks zijn verkocht. Dit lukte in slechts zes weken tijd. Blijkbaar slaat de tweede smartwatch erg goed aan bij de doelgroep, die voornamelijk op vrouwen bestaat. De nieuwe functies voor vrouwen blijken het ook erg goed te doen, want meer dan 2,4 miljoen gebruikers zijn er al mee bezig gegaan. CEO James Park liet eerder al hints vallen dat de Fitbit Versa in de eerste week de beste verkoopcijfers had van alle wearables die het bedrijf ooit heeft verkocht.
Lees verder “Fitbit Versa 1 miljoen keer verkocht”

Fitbit Ionic met Fitbit 2.0

Fitbit OS 2.0 installeren op de Fitbit Ionic: dit zijn de nieuwe functies

Bezitters van een Fitbit Ionic kunnen aan de slag gaan met het installeren van Fitbit OS 2.0. Deze update bevat allerlei handige nieuwe functies. De software staat voorgeïnstalleerd op de nieuwe Fitbit Versa, maar is ook op de al bestaande Fitbit Ionic te installeren. Wanneer kun je de update verwachten en wat is er nieuw?

Lees verder “Fitbit OS 2.0 installeren op de Fitbit Ionic: dit zijn de nieuwe functies”

Fitbit Ace voor kinderen

Fitbit kondigt Ace aan, een fitnesstracker gericht op kinderen

Fitbit heeft een nieuwe fitnesstracker voor kinderen aangekondigd, samen met de nieuwe Fitbit Versa. De Ace is in feite een kleinere uitvoering van de Fitbit Alta, het instapmodel, maar dan gericht op kinderen tussen 8 en 13 jaar. Garmin biedt al veel langer speciale fitnessarmbanden voor kinderen aan, die erop zijn gericht kinderen meer in beweging te krijgen. Het was dus een kwestie van tijd dat Fitbit ook zoiets op de markt zou brengen.
Lees verder “Fitbit kondigt Ace aan, een fitnesstracker gericht op kinderen”

Fitbit-mensen

Hoe moet het verder met Fitbit?

Fitbit was jarenlang de onbetwiste marktleider op het gebied van fitnesstrackers. Maar hoe lang nog? De markt voor fitnesstrackers krimpt en concurrent Huami zaagt aan de stoelpoten. Fitbit heeft de hoop gevestigd op smartwatches, maar ook die markt is niet zo gemakkelijk, met de Apple Watch als koploper. Fitbit heeft de afgelopen vier kwartalen verliezen gerapporteerd en er lijkt voorlopig geen verandering in te komen.
Lees verder “Hoe moet het verder met Fitbit?”

Fitbit Versa smartwatch 2018

Dit is Fitbit’s goedkopere smartwatch voor 2018

Fitbit werkt aan een nieuwe smartwatch en de eerste afbeeldingen daarvan zijn nu al gelekt: de Fitbit Versa. Afgelopen maandag kondigde Fitbit aan dat ze werken aan een reeks nieuwe producten voor 2018, waaronder een horloge die goedkoper is dan de huidige Ionic. Dit nieuwe model is meer gericht op de massamarkt. Inmiddels zijn de eerste afbeeldingen uitgelekt. De smartwatch moet dit voorjaar in de winkels liggen en krijgt de naam Versa.
Lees verder “Dit is Fitbit’s goedkopere smartwatch voor 2018”

Fitbit Ionic Adidas Edition

De Fitbit Ionic Adidas Edition ligt vanaf maart in de winkel

Fitbit gaat een speciale Adidas Edition uitbrengen van de Fitbit Ionic. De speciale uitvoering ligt vanaf maart 2018 in de winkels. Vorig jaar kondigden beide bedrijven al aan dat ze samen zouden werken aan een smartwatch. Het idee is vergelijkbaar met de Apple Watch Nike+, een sportieve uitvoering van de Apple Watch. Zelfs het geperforeerde sportbandje lijkt er sterk op. Net als Nike is Adidas grotendeels gestopt met het zelf maken van wearables en digitale sportaccessoires.
Lees verder “De Fitbit Ionic Adidas Edition ligt vanaf maart in de winkel”