HIIT it! Met deze slimme sportmat voor je oefeningen

Voor een HIIT-training heb je geen hulpmiddelen nodig. Het enige wat je hoeft te doen is wat bodyweight-oefeningen uitvoeren op een matje. Dat kan ook een dik tapijt zijn, als het maar zacht genoeg is. Je zult alleen zelf moeten bijhouden hoeveel sets herhalingen je doet. Dat klusje kan deze slimme gymnastiekmat overnemen. De HIITMat staat in verbinding met je smartphone en houdt bij wat jij doet. Via crowdfunding proberen de bedenkers geld in te zamelen.
Lees verder “HIIT it! Met deze slimme sportmat voor je oefeningen”

apocalypse survival training foto

Fit worden met buitenaardse wezens

Met een spelinsteek kun je sporten leuker maken. Dat is het idee achter Apocalypse Survival Training, waarbij je probeert om weg te lopen voor buitenaardse wezens. De bedenkers hebben vast wel eens van Zombies, Run! gehoord. Nieuw is het idee dan ook niet, maar wel de manier waarop het wordt uitgewerkt: meerdere afleveringen zodat het verhaal steeds doorgaat.
Lees verder “Fit worden met buitenaardse wezens”

darma-slim-kussen

Slim kussen voorkomt dat je lang stilzit

darma-slim-kussen
De gemiddelde kantoormedewerker zit te lang stil. Soms is het moeilijk te voorkomen, want dossiers afhandelen en presentaties maken is geconcentreerd werk, waarbij je niet de hele dag met een koffiemok door het kantoor kan ijsberen. Langdurig zitten betekent dat je minder calorie├źn verbrandt, meer kans loopt op rugklachten en sneller last krijgt van allerlei kwaaltjes. Kortom: een zittend bestaan is slecht voor je gezondheid en Darma heeft de oplossing.
Lees verder “Slim kussen voorkomt dat je lang stilzit”