Honor Band 4

Honor Band 4: fitnesstracker voor een klein budget komt naar Europa

De Honor Band 4 is binnenkort in Europa verkrijgbaar. Het is de eerste fitnesstracker van Huawei met een AMOLED kleurenscherm van 0,95-inch. Daarop zie je de dagelijkse activiteiten en notificaties van je smartwatch. Een ingebouwde NFC-chip zorgt ervoor dat je ook contactloze betalingen kan doen. Verder zit er een 100 mAh batterij in. Verdere hoogtepunten: een hartslagmeter, waterbestendigheid tot 50 meter diepte en slaap meten.
Lees verder “Honor Band 4: fitnesstracker voor een klein budget komt naar Europa”

Huawei Band 2

Huawei Band Pro 2 maakt inhaalslag op Fitbit

Fitbit moet gaan oppassen. Het massamerk Huawei heeft namelijk twee fitnessarmbanden uitgebracht die vrijwel dezelfde functies bevatten voor een veel lagere prijs. Je krijgt inzicht in je trainingsactiviteiten en herstel, er zijn persoonlijke hardloopschema’s en je krijgt realtime feedback tijdens het sporten. De Pro gaat nog een stap verder en geeft een schatting van je VO2 Max.
Lees verder “Huawei Band Pro 2 maakt inhaalslag op Fitbit”

Huawei Fit oranje

Huawei Fit-sporthorloge meet continu je hartslag

Als mensen advies vragen over een goede fitnesstracker dan is ‘niet te duur’ meestal de belangrijkste eis. Maar er moet wel alles op zitten. Dat klinkt als de doelgroep die Huawei wil aanspreken met het Huawei Fit-sporthorloge. Het is een kruising tussen een fitnesstracker en een sporthorloge. Het scherm is weliswaar monochroom, maar het kan alles: stappen tellen, slaap meten en continu je hartslag meten tijdens een workout. De prijs ligt rond €130 en dat is zo’n €50 goedkoper dan de meeste andere merken.
Lees verder “Huawei Fit-sporthorloge meet continu je hartslag”