Speedo Shine 2

Met Speedo Shine 2 meet je zwemactiviteiten nog beter

Zwemmen met een sporthorloge of smartphone is niet handig, maar gelukkig zijn er wearables zoals de Misfit Shine. In samenwerking met Speedo is er nu de Speedo Shine 2, waarmee je je zwemactiviteiten kunt meten. Het zilverkleurige schijfje is ook geschikt voor wandelen, hardlopen en slapen.

Speedo Shine 2

De Speedo Shine 2 bevat veel functies die ook al aanwezig waren op de ‘gewone’ Misfit Shine 2. Wel zit er een nieuwe trilmotor in, waarmee je tijdens het zwemmen nog duidelijker merkt of je de gewenste afstand hebt bereikt. De meerkleurige lampjes geven ook boodschappen door, zonder dat je op een schermpje hoeft te kijken. Met de lampjes kun je bijvoorbeeld zien hoeveel banen je al gezwommen hebt. Voor de zwemfuncties zul je echter wel een in-app aankoop van €9,99 moeten doen.

Er zit ook een nieuwe zwemtimer op deze opvolger van de Speedo Shine, die je met een trilling waarschuwt als je workout klaar is. Een stil trilalarm waarschuwt je voor binnenkomende telefoontjes en berichten. Buiten het zwembad komt de Speedo Shine 2 ook van pas, want je kunt er muziek, een selfiecamera en huisapparaten mee bedienen. Dit werkt via Misfit Link, dat bedoeld is om het apparaatje te koppelen aan allerlei diensten.

Speedo Shine 2

De Speedo Shine 2 is technisch ook nog wat verbeterd ten opzichte van z’n voorganger, met onder andere beter Bluetooth-bereik, een dunnere behuizing en sneller synchroniseren. De meerkleurige lampjes zijn fel genoeg om in direct zonlicht te zien en zijn instelbaar op meer dan 16 miljoen kleuren.

De Speedo Shine 2 is verkrijgbaar bij Misfit en bij je favoriete winkeliers voor $120. Een prijs in euro’s is nog niet bekend en we zagen ‘m ook nog niet in de Nederlandse webwinkels. De gewone Misfit Shine 2 ligt al wel in de winkel voor €99 en bevat grotendeels dezelfde functies.

Lees ook: Zwemtracker kopen, hierop moet je letten