nike-plus-running-groot

Nike+ Running voor Android maakt persoonlijke trainingsprogramma’s

In de Nike+ Running-app voor Android zitten persoonlijke trainingsschema’s, die je helpen om op tijd fit te zijn voor de eerstvolgende grote wedstrijd. Via het navigatiemenu vind je een nieuwe optie Nike Coach, waarmee je het persoonlijke hardloopschema kunt maken. Je hebt keuze uit vier afstanden: 5K, 10K, halve marathon of hele marathon. Ook geef je aan welk niveau je wilt: beginner, gemiddeld of gevorderd. De app maakt daarna een passend schema.

nike-plus-running-app

Dat schema kan trouwens ook rekening houden met de datum waarop de wedstrijd is. Je krijgt een seintje wanneer je moet trainen en wanneer het bijna tijd is voor de wedstrijd. Het mooie van zo’n persoonlijk trainingsschema is, dat je het net zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Nike Coach houdt ook meteen je voortgang bij, geeft tips en houdt je lekker bezig als je een wedstrijddatum hebt gekozen die nog ver in de toekomst ligt. In de agenda zie je welke hardlooptrainingen er op het programma staan.

nike-plus-running-groot

Voor wie?

Nike+ Running voor Android is geschikt voor elk type hardloper. Met deze app kun je de snelheid, afstand en afgelegde route vastleggen, terwijl de app op de achtergrond draait. Voor iPhone-gebruikers is er een soortgelijke app, Nike+ Running voor iPhone. Verder kun je als iPhone-gebruiker ook kiezen voor de apps van Asics en Puma, die ook een persoonlijk hardloopschema kunnen maken.

Is het wat?

Ja, de Nike+ Running app is een van de beste in z’n soort en omdat Nike tientallen miljoenen gebruikers heeft, is de kans groot dat jouw vrienden ook een account hebben, zodat je elkaar kunt uitdagen en kijken hoe anderen presteren. Met alle activiteiten verdien je NikeFuel, zodat je je lichaamsbeweging goed kunt meten.

Downloaden: Nike+ Running voor Android

Via: Beterhardlopen.nl