Joule cafeine-armband

Met de Joule-armband hang je constant aan een koffie-infuus

Ook zo verslaafd aan koffie om de dag door te komen? Dan heb je iets aan de Joule, een armband die ervoor zorgt dat je een constante stroom cafeïne in je lichaam krijgt.

Joule cafeine-armband

Het werkt als een soort cafeïne-pleister, maar dan in de vorm van een armband die de hele dag een constante stroom cafeïne levert. Het voordeel daarvan is dat je gedurende de dag op een constant niveau blijft en niet te maken krijgt met energiepieken en -dalen, stemmingswisselingen of op en neer zwiepende bloedsuikerspiegels. Je bespaart tijd om dat je niet in de rij hoeft te staan bij Starbucks en andere koffietentjes. En bovendien krijg je geen gele tanden door het dagelijks drinken van koffie. Nog een ander voordeel: je kunt met deze armband gewoon op een loopband gaan staan of gaan hardlopen. Probeer dat maar eens met een koffiebeker in je hand.

Joule armband zwart

Heb je genoeg koffie gehad, dan trek je de pleister aan de binnenkant van de armband gewoon eraf. In de toekomst willen de makers pleisters maken met verschillende dosering, zodat iedereen aan z’n trekken kan komen. Eigenlijk werkt het op dezelfde manier als een nicotinepleister: de pleister raakt je huid aan en de werkzame stoffen dringen via de huid je lichaam binnen.

Voor $30 haal je de Joule in huis via een crowdfunding-campagne bij Indiegogo. Je krijgt er 30 dagen aan pleisters bijgeleverd. Extra pleisters kosten $27 per pak.