virtuagym-food

Nieuwe voedingsapp Virtuagym Food

Er is een nieuwe app waarmee je je voeding kunt vastleggen: Virtuagym Food. Ik schreef er op iCulture een appreview over. Het goede nieuws is dat je met Virtuagym Food wat meer opties hebt om een geschikt voedingsplan te kiezen: naast een caloriebeperkt low-fat dieet kun je ook kiezen voor eiwitrijk of low-carb. Het voedingsplan wordt afgestemd op je leeftijd en doelen.

virtuagym-food

Maar bij de doelen die je vooraf kunt instellen, liep ik toch tegen een verbeterpuntje aan: ik wil niet afvallen of spierbundels kweken. Wat ik wel wil, is mijn vetpercentage verlagen. Dat leek me een heel gangbaar doel, vooral ook bij mensen die aan fitness en krachtsport doen. Maar die doelstelling zit er (nog) niet in. Hoog tijd dus dat ze het gaan toevoegen. Met Virtuagym Food kun je trouwens ook heel goed calorieën tellen – alweer iets wat ik niet wil. Maar in vergelijking met de al bestaande voedingsapps is het toch een sprong vooruit. Oh, en het is Nederlands. Support your locals!

2 gedachtes over “Nieuwe voedingsapp Virtuagym Food

  1. Hoe zit het met Lifesum? Die zit in de Apple persconferentie en laat je zelf producten toevoegen. Kunnen jullie daar eens een review van doen? Ben er benieuwd naar!

Reacties zijn gesloten.