victorias-secret-featured

Sluit je hartslagmeter aan op deze sportbeha van Victoria’s Secret

Victoria's Secret sportbeha rozeHelaas moet ik nog tot maart wachten tot ik weer naar de VS mag. Maar dan staat deze zeker op mijn verlanglijstje: de hartslag-sportbeha van Victoria’s Secret. Hopelijk krijg je daarmee net zo’n droomlichaam als de modellen die je in de reclames van Victoria’s Secret ziet.

Hij kost rond de 75 dollar, afhankelijk van de maat die je kiest. Hij is al wel gewoon in de Victoria’s Secret-webshop te bestellen in de kleuren roze en grijs/zwart en in maten die oplopen tot wel 40DDD (!).

Ze schrijven:

Perfect for running, boxing and high-impact workouts, our truly Incredible maximum support sport bra is on the front lines of fitness with sensors that attach to most heart-rate monitors. With Body-Wick fabric to keep you cool and dry, and bonded, seamless technology for extra comfort. Plus, a super-soft elastic band and racerback.

Victoria's Secret sportbeha grijs losVoordat je kunt gaan sporten moet je de electrodes aan de binnenkant van de sportbeha wat vochtig maken, zodat de geleiding optimaal is. Flink opwarmen zodat je vanzelf gaat zweten, kan natuurlijk ook. Na het sporten kan de sportbeha gewoon in de wasmachine, de hartslagmeter niet.

Victoria’s Secret sportbeha: bring your own sensor

Zo te zien moet je zelf voor een hartslagmeter zorgen, want die krijg je die er niet standaard bij. Ik heb thuis een Wahoo TICKR die ook zo’n drukknoopsluiting heeft en waarschijnlijk wel past. Ook bij Polar zag ik soortgelijke drukknopsluitingen. Victoria’s Secret zegt dat gangbare hartslagmeters van bekende merken er tegenwoordig wel mee werken. Het belangrijkste voordeel van zo’n ingebouwde borstband: hij kan niet gaan verschuiven of knellen, want hij is altijd precies afgestemd op jouw maat.

De lingeriefabrikant werkte samen met het Finse merk Clothing+ om deze sportbh te ontwikkelen. Ze hebben gekozen voor een speciaal materiaal dat zweet snel afvoert, zodat je niet na afloop je sportbeha staat uit te wringen, omdat alle zweet erin is blijven zitten. Wat ik ook altijd fijn vind: de racerback, zodat de schouderbandjes niet wegglijden. Bekentenis: de afgelopen jaren kocht ik op vakantie altijd dit soort tops van Danskin. Bij Walmart hangen ze vaak voor minder dan 20 euro in de rekken. Wel uit de collectie van vorig jaar, maar wat maakt dat uit?


Victoria's Secret sportbeha grijs model Victoria's Secret sportbeha roze achterkant Victoria's Secret sportbeha grijs achterkant

Lees ook: Zo draag je een hartslagmeter met borstband (voor vrouwen)