iconen-30-30

Fithacking Fitmaand, dag 7: maak zelf trainingsplannen met 30/30

fithacking-januari-fitmaand
Soms kom je apps tegen die eigenlijk prima als fitness-app te gebruiken zijn, ook al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen. Daarom aandacht voor 30/30, een app waarmee je heel gemakkelijk een trainingsschema kunt maken. Zet alle activiteiten achter elkaar en geef aan hoe lang ze moeten duren, bijvoorbeeld 30 seconden of 10 minuten en start de tijd. 30/30 geeft vanzelf aan wanneer je aan de volgende activiteit moet beginnen. Hoe handig dat is, zie je hieronder.
Lees verder “Fithacking Fitmaand, dag 7: maak zelf trainingsplannen met 30/30”

kiqplan fitbug

Bierbuik wegtrainen met Fitbug Kiqplan

Als je iets aan je lichaam wilt doen, kun je kiezen uit een hardloopschema of dieet. Maar er zijn weinig trainingsprogramma’s die een concreet probleem beloven aan te pakken. Fitbug doet dat wel: ze maken goedkope fitnesstrackers van rond de 50 euro (zoals de Fitbug Orb) en ze hebben nu een serie trainingprogramma’s waarmee je aan een bepaald probleem kunt werken. Een bierbuik bijvoorbeeld.
Lees verder “Bierbuik wegtrainen met Fitbug Kiqplan”

fitstar-scherm

Even geen tijd om te trainen? Met deze workout lukt het wel!

fitstar-scherm
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je geen tijd hebt om te trainen. Maar met onderstaand filmpje lukt het toch om een snelle workout te doen, zonder dat je speciale apparatuur nodig hebt of naar de sportschool hoeft te fietsen. Je complete lichaam komt aan bod in een 20 minuten durende workout, waarvan je ook een paar onderdelen kunt uitvoeren. En het mooie is: het past overal, van kleine hotelkamer tot sportveldje buiten. Je hoeft er ook niet wild bij te springen, zodat je benedenburen er niets van merken.
Lees verder “Even geen tijd om te trainen? Met deze workout lukt het wel!”