Runtastic Adidas miCoach

Adidas miCoach stopt, Runtastic neemt het over

Adidas miCoach gaat stoppen, maar gelukkig kun je je data overzetten naar Runtastic. Adidas nam in 2015 Runtastic over en sindsdien hadden ze twee apps om je sportactiviteiten te meten: Adidas miCoach en Runtastic. Om dubbel werk te voorkomen moeten alle gebruikers overstappen. miCoach-gebruikers krijgen een premium-abonnement ter compensatie.
Lees verder “Adidas miCoach stopt, Runtastic neemt het over”

runtastic-leg-trainer

Korte broek? Met deze app krijg je fantastische benen en billen

runtastic-leg-trainerAls het zonnetje gaat schijnen, wil je een korte broek of een rokje aan. Maar het moet er natuurlijk wel een beetje strak uit zien, want met flubberkuiten en putjes in je bovenbenen ga je de straat niet op. Reden genoeg om ze de komende dagen wat extra te gaan trainen met de nieuwe app Runtastic Leg Trainer. Net als bij alle andere Runtastic-fitnessapps krijg je een gericht trainingsprogramma.
Lees verder “Korte broek? Met deze app krijg je fantastische benen en billen”

runtastic-orbit

Fithacking Fitmaand, dag 13: Runtastic Me, stappenteller-app met een duidelijk doel

fithacking-januari-fitmaand
Runtastic kent iedereen sporter wel. Het Oostenrijkse bedrijf brengt allerlei apps uit om fit te worden en te sporten. Enerzijds zijn er de typische sportapps, zoals Runtastic PRO om te hardlopen en Runtastic Montain Bike om te fietsen. Anderzijds zijn er apps die gericht zijn op heel specifieke doelgroepen: apps om sit-ups, push-ups, squats en pull-ups te doen. Maar ook apps waarmee je je hartslag kunt meten of waarmee je een sixpack kweekt. Runtastic Me is vermomd als een app waarbij alles om jou draait. Maar eigenlijk is het een app die ervoor wil zorgen dat je zo snel mogelijk naar de winkel rent.
Lees verder “Fithacking Fitmaand, dag 13: Runtastic Me, stappenteller-app met een duidelijk doel”

runtastic-banner

Runtastic doet mee met Apple’s HealthKit

runtastic-banner
Runtastic is een van de populairste apps om je hardlooprondjes vast te leggen. Een van de handige eigenschappen van deze app, is dat het allerlei externe koppelingen heeft naar andere apps. Straks komt er ook een koppeling met HealthKit, de oplossing van Apple om al je gezondheids- en fitnessdata op één centraal platform te bewaren. Runtastic denkt dat de app er alleen maar beter van wordt als je de hardloopdata straks in Apple’s Health-app kunt terugvinden.
Lees verder “Runtastic doet mee met Apple’s HealthKit”