Misfit Flare vrouw

De Misfit Flare is een goedkope fitnesstracker voor lopen, zwemmen en slapen

Misfit heeft een nieuwe fitnesstracker aangekondigd, waarmee je voor €60 je stappen kunt tellen en slaap analyseren. Je kunt er zelfs mee gaan zwemmen. De Flare is goedkoper dan de eerder verschenen modellen Misfit Ray (€90) en Misfit Shine 2 (ook €90), twee modellen die al verkrijgbaar waren voor een redelijk sympathieke prijs. Waar heeft Misfit dan op beknibbeld?
Lees verder “De Misfit Flare is een goedkope fitnesstracker voor lopen, zwemmen en slapen”

Fitbit producten 2017

De beste fitnesstrackers voor 2017: hiermee ga je goed van start

Eerder schreef ik dat wearables in 2016 heel gewoon worden en die voorspelling is aardig uitgekomen. Vooral fitnesswearables hebben een opmerkelijke comeback gemaakt, met Fitbit als grote winnaar. In Nederland was de Fitbit Charge 2 (terecht!) een van de populairste cadeaus tijdens de feestdagen, maar ook bij andere fabrikanten was te zien dat ze weer wat meer moeite doen om zich te onderscheiden van de vele, simpele fitnesstrackers.
Lees verder “De beste fitnesstrackers voor 2017: hiermee ga je goed van start”

Misfit Shine in nieuwe kleuren en met meer opties

Misfit Shine 2 meet nog nauwkeuriger je bewegingen en slaap

Misfit Shine in nieuwe kleuren en met meer opties
Misfit Shine in nieuwe kleuren en met meer opties

Misfit maakt mooie fitnesstrackers, die je aan een ketting, armband of clip kunt dragen. Het is een van de weinige bewegingstrackers die er goed uitziet en waarmee je ook nog kunt gaan zwemmen. De tweede generatie Misfit Shine ligt binnenkort in de winkel. Maar zitten mensen nog wel te wachten op een aparte tracker, die je elke dag moet omdoen?
Lees verder “Misfit Shine 2 meet nog nauwkeuriger je bewegingen en slaap”

speedo-shine

Speedo Shine: een fitnesstracker voor het zwembad

Misfit en Speedo: als je van zwemmen houdt, ken je ze allebei al. Misfit maakt een van de weinige fitnesstrackers die je mee kunt nemen in het zwembad en Speedo is hét zwemkledingmerk. Ooit deed Speedo een halfslachtige poging om een zwemhorloge te maken, waarmee je ook baantjes kon tellen. Maar de samenwerking tussen Misfit en Speedo moet nu iets opleveren dat nóg handiger en beter is: de Speedo Shine.
Lees verder “Speedo Shine: een fitnesstracker voor het zwembad”

misfit-flash

Met Misfit-fitnesstrackers kun je nu ook de lamp aandoen

Misfit kennen we als fabrikant van fitnesstrackers. Maar de update die ze nu hebben aangekondigd, wekt nogal verwarring op. Misfit gaat samenwerken met IFTTT, een manier om allerlei handelingen te automatiseren. Ook gaan de fitnesstrackers samenwerken met Harmony Home Hub, een oplossing om allerlei apparaten in huis te bedienen. En daar wringt nou net de schoen: met al die nieuwe functies hoef je eigenlijk niet meer de stoel uit te komen, om de lamp aan te doen of de verwarming lager te zetten. Zelfs het open doen van de garagedeur kost straks nog maar 0,001 calorieën: namelijk de moeite die het kost om een knopje in te drukken.
Lees verder “Met Misfit-fitnesstrackers kun je nu ook de lamp aandoen”

misfit flash

Geld terug van zorgverzekering als je genoeg stappen zet

Ik krijg door mijn boek regelmatig de vraag, of verzekeraars in de toekomst mensen gaan straffen voor ongezond gedrag. Dat je bijvoorbeeld een behandeling niet vergoed krijgt of een extra hoge premie moet betalen. In de VS is er nu een verzekeringsmaatschappij die het anders aanpakt: zij belonen hun klanten als je je stappendoel haalt.
Lees verder “Geld terug van zorgverzekering als je genoeg stappen zet”

hero_pebblesteel_misfit

Pebble-horloge wordt stappenteller dankzij Misfit-app

De Pebble-smartwatch is eigenlijk helemaal niet zo smart. Je kunt er berichtjes op ontvangen en sinds kort kun je er ook simpele apps op installeren. Maar als zelfstandige ‘polscomputer’ kan ‘ie eigenlijk niet zoveel. Toch komt daar nu verandering in, want Pebble is gaan samenwerken met accessoiremaker Misfit. Door de Misfit-app op de Pebble te installeren kun je er een stappenteller van maken. Extra accessoires zijn niet nodig.
Lees verder “Pebble-horloge wordt stappenteller dankzij Misfit-app”