Polar A370 fitnessarmband

Polar’s nieuwe fitnessarmband meet de hele dag je hartslag

Polar heeft een nieuwe fitnessarmband met de naam A370. Deze is goedkoper dan eerdere modellen en heeft meer functies. Hij meet bijvoorbeeld elke vijf minuten je hartslag, ongeacht of je aan het sporten bent of op de bank hangt. De voorganger A360 kon alleen je hartslag meten tijdens workouts.

Polar A370 kleuren

Polar A370 voor overdag en ‘s nachts

Mocht je dus van plan zijn om een Polar-fitnessarmband aan te schaffen, dan kun je beter het nieuwste model nemen, de A370. Deze armband geeft tijdens het hardlopen een schatting van je snelheid en afstand, houdt de calorieën in de gaten en laat op de bijbehorende Polar-weegschaal zien of je al gewicht bent kwijtgeraakt. Tijdens het slapen houdt de Polar A370 in de gaten of je wel lang genoeg slaapt, of je slaap onderbroken werd en welke patronen er zichtbaar zijn. Deze technologie heet Sleep Plus, waarbij je ook de gewenste slaaptijd kunt instellen, je nachtrust een cijfer geeft en feedback ontvangt over je slaap. Polar combineert vervolgens al deze gegevens om een totaalplaatje te geven van je gezondheid.

Alle metingen zie je op het display of op je smartphone. De Polar A370 gebruikt ook het gps-signaal van je smartphone om tempo en afstanden te meten en de route in kaart te brengen als je outdoor gaat sporten. Met notificaties houdt de Polar A370 je op de hoogte, bijvoorbeeld bij berichten, telefoontjes en meldingen op sociale media. Herinneringen aan afspraken in je agenda verschijnen ook meteen op het display van je Polar A370. Echt innovatieve functies zitten er dus niet op, dus de armband moet zich vooral onderscheiden met nét iets slimmere algoritmes voor het meten van je slaap en andere activiteiten.

Polar A370 smartphone

Polar A370 kopen

De Polar A370 is in pre-order verkrijgbaar via de fabrikant voor €199,90. De eerste exemplaren zullen in juni 2107 worden geleverd. Met de waterdichte fitnesstracker blijf je volgens de fabrikant 24/7 op koers. De armband merkt zelf wanneer je actief bent en geeft tips om je activiteitendoelen te halen.

Polar A370 Fitness