Paper Pickup Challenge

Ben jij lenig genoeg voor de Paper Pickup Challenge?

Eerder was er al de Chair Traverse, waarbij je onder een stoel door moest klimmen. Nu is er een nieuwe YouTube-hype waarmee je je lenigheid kunt bewijzen. Want je kunt wel een conditie als een beer hebben op de loopband, lenigheid is ook wat waard.

Paper Pickup Challenge

Bij de Paper Pickup Challenge gaat het erom dat je een gevouwen stuk papier van de vloer op pakt met je mond, terwijl je op één been staat. Het andere been mag je op elke denkbare manier gebruiken om je balans te houden. Wat je in ieder geval niet mag doen is de grond raken.

Het is een mooie test om je kracht, lenigheid en balans te laten zien. Maar pas op dat je niet op je gezicht valt. De standaard manier is om een vel A4-papier te vouwen en als een tent rechtop te zetten. Wil je het nog moeilijker maken, dan kun je het papier plat op de grond leggen – maar dan moet je wel héél lenig zijn. Voor beginners kan een iets grotere papieren zak ook geschikt zijn om mee te beginnen. Kijk op Instagram bij #paperpickupchallenge voor nog meer (mislukte) pogingen.