Garmin Vivofit Jr. 2

Met de Garmin Vivofit Junior 2 voel je je een Disney-prinses

Met de Garmin Vivofit Jr. 2 kun je je een Disney-prinses voelen. De fitnesstracker voor kinderen is nu te krijgen in versies voor kinderen die zich Ariel of Jasmine willen voelen. Eerder bracht Garmin al Vivofit-fitnesstrackers voor kinderen uit met Star Wars, Minnie Mouse en Marvel Avengers. Deze nieuwe versie met Disney-prinsessen met kleurenscherm is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en is waterdicht tot 50 meter diepte. Een batterijduur van 1 jaar (!) zorgt ervoor dat je er eigenlijk geen omkijken naar hebt. Is het iets voor jouw kind?

Garmin Vivofit Jr 2

Garmin Vivofit Junior 2 voor kinderen

Deze Garmin Vivofit Junior 2 kan automatisch slaap meten en beschikt over een Move Bar, waarop je kunt zien wanneer je kind wel en niet actief was. De armband bewaart 4 weken data voor het geval je vergeet om te synchroniseren met de bijbehorende app. De Vivofit Jr. meet het aantal stappen, waarmee je virtuele edelstenen kunt verdienen. Ook kun je herinneringen instellen om bijvoorbeeld tanden te poetsen voordat je kind naar bed gaat, of voor wekelijkse klusjes zoals het opruimen van speelgoed. Door actief te blijven en activiteitendoelen te halen boek je voortgang in een Disney-prinsessenverhaal die je via de app kunt lezen.

Om kinderen nog iets meer te motiveren kun je kinderen uitdagen om tegen een andere Vivofit Junior-gebruiker te strijden om zoveel mogelijk stappen te nemen. Je moet hiervoor de aparte Connect IQ-app downloaden.

Garmin Vivofit Jr 2

Garmin Vivofit Junior 2 kopen

De Vivofit Junior kost tussen de 70 en 80 euro en is verkrijgbaar met allerlei patronen. Wil je de nieuwe Disney-prinsessenversie dan moet je even kijken bij winkels waar deze al verkrijgbaar zijn. Ook kun je losse bandjes met een ander thema kopen voor ca. 30 euro.