drukte kantoor

Ondertussen op de Fithacking-redactie: toekomstplannen voor 2015

drukte kantoorHet is een paar dagen stil geweest op Fithacking.nl nadat de Fithacking Fitmaand was afgelopen. Dat komt omdat ik druk bezig ben om alles voor te bereiden voor mijn Amerikaanse avontuur. Ik moet mijn presentatie zo langzamerhand klaar hebben en moet ook iets te bieden hebben aan de bezoekers: ik kan ze natuurlijk niet met een kluitje in het riet sturen en verwachten dat ze na afloop van de presentatie een Nederlandstalig boek gaan kopen. Daarom ben ik achter de schermen druk bezig om een aantal cursussen en ebooks te maken, die zowel in het Nederlands als in het Engels gaan verschijnen. Ik ben ook aan het kijken of ik een app kan maken en zo liggen nog wel meer plannen.

Ik merk dat mensen na het lezen van het boek meer willen doen. Ze willen met een specifieke sport aan de slag of ze willen weten of het slim is om zo vlak voor het verschijnen van de Apple Watch nog een fitnessarmband of -tracker te kopen. Op de website zal ik regelmatig aandacht besteden aan nieuwe ontwikkelingen en ook koopadvies geven, als het om de nieuwste wearables gaat. Het draait namelijk niet alleen om de Apple Watch, die voor de meeste mensen prijzig zal zijn. Er zijn genoeg alternatieven die betaalbaarder zijn en die misschien wel beter aansluiten op jouw behoeften. Ondertussen gebeurt er in mijn dagelijkse leven ook van alles en probeer ik natuurlijk om zelf ook genoeg tijd te maken om fit te blijven. Ik heb een paar dagen geleden besloten om een ander accent te leggen in mijn trainingen en ik hoop daar binnenkort verslag van te kunnen doen. Hopelijk in positieve zin, dat ik er echt iets aan heb gehad en jullie dan weer kan motiveren om ook het roer eens om te gooien wat je trainingsgewoontes betreft 🙂