Fitbit PH5 Versa horlogebandjes

Fitbit brengt nieuwe PH5 horlogebandjes voor de Versa uit

Ben je uitgekeken op de standaard horlogebandjes van de Fitbit Versa, dan is er nu iets nieuws: gebreide horlogebandjes. Deze zijn gemaakt in samenwerking met het Council of Fashion Designers of America en combineren “traditioneel breiwerk met een futuristisch uiterlijk”, aldus de fabrikant. Er zijn drie varianten met strepen, ribbels of metallic, die elk in twee kleuren verkrijgbaar zijn. Ze kosten 40 collar per stuk en zijn vooral gericht op de wat meer modebewuste Versa-gebruiker. De collectie heet PH5.

Fitbit PH5 horlogebandjes

Twee van de zes bandjes (de Stripe Knit) zullen alleen via de Amerikaanse winkelketen Target verkrijgbaar zijn, de overige (Rib Knit en Metallic Knit) vind je ook in andere winkels. De gestreepte bandjes zorgen er wel voor dat het horloge nog meer aan de Apple Watch doet denken. Ook Apple heeft gestreepte bandjes, al zijn ze wel iets fijner uitgevoerd.

Fitbit PH5 Versa horlogebandjes

Met de Versa koos Fitbit er voor het eerst voor om een Apple Watch-achtige smartwatch uit te brengen. Dat bleek een schot in de roos, want er zijn veel meer van verkocht dan van de hoekige Ionic. De verkoop van de Ionic stagneerde al vrij snel, terwijl er van de Versa inmiddels meer dan 1 miljoen stuks zijn verkocht. Met extra horlogebandjes geeft Fitbit mensen nu nog meer opties.

Fitbit PH5 Versa horlogebandjes

Als je wilt weten hoe de nieuwe horlogebandjes tot stand zijn gekomen, dan kun je in onderstaande video een ‘Behind the scenes’ bekijken.