Fitbit Ionic Adidas Edition

De Fitbit Ionic Adidas Edition ligt vanaf maart in de winkel

Fitbit gaat een speciale Adidas Edition uitbrengen van de Fitbit Ionic. De speciale uitvoering ligt vanaf maart 2018 in de winkels. Vorig jaar kondigden beide bedrijven al aan dat ze samen zouden werken aan een smartwatch. Het idee is vergelijkbaar met de Apple Watch Nike+, een sportieve uitvoering van de Apple Watch. Zelfs het geperforeerde sportbandje lijkt er sterk op. Net als Nike is Adidas grotendeels gestopt met het zelf maken van wearables en digitale sportaccessoires.

Fitbit Ionic Adidas Edition

De Fitbit Ionic Adidas Edition is vanaf 19 maart verkrijgbaar voor $329.95. Het wordt geleverd met een speciale Adidas Train-app met zes workouts die je meteen kunt proberen. De Adidas Edition is voorzien van een sportband met gaatjes, verkrijgbaar in de kleuren ijsblauw en ijsgrijs. Het horloge zelf is zilvergrijs en van aluminium gemaakt. Je krijgt er Adidas-wijzerplaten bij in vier kleuren. Al die extra’s vind je alleen op de speciale uitvoering en niet op de standaard Fitbit Ionic.

Fitbit Ionic Adidas Edition

De Adidas Train-app gaat je stap voor stap coachen bij het sporten. Zo begin je met een Dynamic Warm Up om te zorgen dat je bent opgewarmd voor de trainingssessie. De Power Pace helpt je om flexibeler te worden en met Metabolic zorg je voor een verhoogd metabolisme. Ben je een hardloper, dan helpt de Run Activation je stabiliteit van heupen, core en schouders te verbeteren. Voor hardlopers zit er nog meer in dit horloge, zoals Strong Strides om je kracht te verbeteren en een Post Run Stretch om na afloop sneller te herstellen door een cooldown-stretch uit te voeren.

Verder krijg je op dit horloge alles wat er ook op de standaard Fitbit Ionic zit. En terwijl bij Apple de Nike+ edities dezelfde prijs hebben, moet je er bij Fitbit $30 extra voor betalen.