Fitbit Charge 2 en Flex 2

Dit zijn de Fitbit Charge 2 en Fitbit Flex 2 [foto]

Fitbit gaat binnenkort twee nieuwe fitnesstrackers aankondigen. Het gaat om de Fitbit Charge 2 en de Fitbit Flex 2. Beide zijn inmiddels uitgelekt op foto’s.

De officiële aankondiging wordt volgende maand verwacht tijdens de IFA 2016. Fitbit was al bezig met het testen van de twee fitnessarmbanden, die codenaam Laryon en Fermion meekregen. Ook waren al de handelsmerk-registraties voor beide accessoires vrijgegeven.

De Fitbit Charge 2 lijkt op een kruising van de originele Charge en de Surge. De rubberen armband heeft een monochroom schermpje en is voorzien van een ribbelstructuur. De Fitbit Flex 2 is wat simpeler en heeft vijf ledlampjes. De rest van de functies is vrijwel hetzelfde gebleven.

Fitbit Charge 2 specs

In de Fitbit Charge 2 vind je de PurePulse-technologie om je hartslag te meten. Je kunt deze armband dag en nacht dragen om je dagelijkse beweging en slaap te meten. Je kunt er ook meerdere sporten mee beoefenen. Je kunt er ook meldingen mee binnenkrijgen, die hopelijk iets verder gaan dan telefoontjes en afspraken.

Fitbit Flex 2 specs

de Fitbit Flex 2 is geschikt om mee te zwemmen. Slaap en sportactiviteiten meten is niet mogelijk, dus het doet vooral dienst als stappenteller. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, zoals lichtpaars op de foto. Ook zouden er verwisselbare accessoires en bandjes verkrijgbaar zijn. Prijzen zijn nog niet bekend, maar de nieuwe Fitbits zouden rond 27 november in de winkel moeten liggen.